IGNIS

последвайте ни

КАК МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ?

НАПРАВЕТЕ ПАРИЧНО ДАРЕНИЕ

Можете да направите парично дарение по нашата банкова сметка или чрез методите предоставени в сайта, с което да изразите цялостна подкрепа към общественополезната дейност на Сдружение „ИГНИС КАРЛОВО“ или да направите дарение под условие, с което да подкрепите наши конкретни инициативи, проекти или приоритети.

Дари по банков път

чрез банков превод

Банкова сметка за дарения в лева:

Дари чрез формата за дарения на PayPal

дебитна / кредитна карта или чрез PayPal.com

logo

Дари чрез EasyPay

на каса или чрез ePay.bg

Сдружение „ИГНИС КАРЛОВО“ e регистрирано Юридическо лице с Нестопанска цел. Всички дарения към сдружението могат да се използват за данъчни облекчения, както за Фирми (до 10% от данък печалба), така и за частни лица (до 5% от облагаемата основа). Ако имате нужда от документ за дарението, моля свържете се с нас.

Ще приемем Вашият дарителски жест като положителна оценка за дейността на Сдружение „ИГНИС КАРЛОВО“ и подкрепа да продължим усилията си в приоритетните за нас направления. Вашето дарение би допринесло и за развитието на каузата на дарителството в България.

НАПРАВЕТЕ МАТЕРИАЛНО ДАРЕНИЕ

За да подкрепите заниманията, които провеждаме в нашите работилници и мероприятия не е нужно много! Можете да ни помогнете с материали и консумативи за различни дейности.

Можете да се свържете с нас чрез контактната форма, да ни пишете имейл на ignis.karlovo@gmail.com, за да разберете от какво имаме нужда според планираните дейности.

ПОМОГНЕТЕ КАТО СПОДЕЛИТЕ

Ще Ви бъдем благодарни ако направите така, че идеите и каузите на Сдружение „ИГНИС КАРЛОВО“ достигнат до по-голяма аудитория.

Поканете приятелите си, разкажете за целите ни, споделете контактите и проектите ни.

Последвайте ни във фейсбук страницата на Сдружение „ИГНИС КАРЛОВО“.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да работи оптимално за Вас. Политика за поверителност.